Qui som

Missió

Kindia és una empresa que des del 2002 ofereix una àmplia oferta d’activitats esportives i d’aventura amb un objectiu molt clar: gaudir de l’aire lliure i la naturalesa d’una forma activa, emocionant, i segura.

Ens caracteritza un treball professional, avalat per més de 12 anys en el sector dels esports d’aventura i el lleure. On el tracte amb la gent, la seguretat en tots els processos i accions, i el grau de satisfacció dels nostres usuaris, són la base d èxit.

Un equip polivalent, que s’adequa sempre a les característiques i tipologia concreta dels grups i de l’entorn on es realitzen les activitats.

Som una empresa compromesa amb el medi ambient; sostenible des del punt de vista social, econòmic i ambiental.

 

Visió

Kindia vol ser:
Professional, oferir unes activitats molt ben dissenyades, adequades i sempre dirigides i executades per especialistes.
Garantia de qualitat, un equip humà que dona resposta a tots els projectes, serveis i activitats que realitzem.
Innovadora, amb capacitat d’adaptar-nos constantment als canvis i a les necessitats dels col·lectius i de l’entorn amb el que treballem
Sostenible socialment, ambientalment i econòmicament. Incorporant aquests criteris en tots els nostres serveis.
Viable Econòmicament, a partir d’una estructura d’ingressos que garanteixin la nostra viabilitat econòmica i l’autonomia per al compliment dels nostres objectius
Educadora, a partir de les activitats proposades, enriquir a les persones de coneixements, valors i aptituds, que millorin l’autoestima i el respecte pels altres i pel nostre entorn.
Motivadora, ja que pretenem implicar a totes les persones participants en el servei, fent-los conscients que les seves accions tenen una important repercussió en la societat.

 

Equip humà

Kindia disposa d’un grup de professionals i amants dels esports i activitats a l’aire lliure.
L’equip humà està format per instructors, guies i monitors de cada especialitat habilitats amb la corresponent titulació.
l’objectiu de tots nosaltres, és fer gaudir i emocionar en les activitats proposades, posant especial atenció a la seguretat.
I per fer-ho possible disposem dels millors materials i equips de seguretat específics.